قیمت حفاظ دیوار
نصب حفاظ دیوار یکی از بهترین روش ها برای جلوگیری و ممانعت از ورود سارقین و افزایش امنیت ساختمان می باشد. استفاده از حفاظ های دیواری علاوه بر این که امنیت ساختمان را بالاتر می برد، به ساختمان زیبایی دوچندان و جلوه ی خاصی می بخشد. در نتیجه محیط اطراف شما را به یک فضای ایمن و قشنگ برای زندگی تبدیل می کند. حفاظ های دیواری در طرح ها و مدل های گوناگون و مختلفی طراحی و عرضه ی بازار می شوند. بهترین نرده و حفاظ های روی دیوار به خاطر استفاده از آن سر دیوار موجب ایجاد امنیت و جلوگیری از ورود دزدان و همچنین حیوانات از جمله گربه می شوند برای همین علت مورد توجه اکثر مردم قرار می گیرند و تا به امروز محبوبیت زیادی بین افراد پیدا کرده اند.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به هنگام خرید نرده حفاظ دیوار باید به چه نکاتی توجه کنید؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که بایستی در ابتدای کار انواع نرده های حفاظ دیواری و چگونگی محاسبه قیمت و خرید حفاظ های روی دیوار و حفاظ های آهنی و فلزی سر دیوار را به صورت دقیق بشناسید تا در این راستا بتوانید بهترین مدل و طرح حفاظ دیواری را انتخاب نماید. ما در این محتوا سعی کرده ایم به معرفی انواع نرده های حفاظ دیواری بپردازیم و شما را با انواع طرح ها و مدل های حفاظ آشنا کنیم. شما با مطالعه ی این مطالب می توانید با تمامی این موارد آشنا شوید و بعد از کسب اطلاعات و دانش کافی اقدام به انتخاب نرده ی حفاظ دیواری مناسب با نیاز خود نمایید.
مدل ها و طرح های مختلف حفاظ های دیواری:
طراحی حفاظ دیوار در شکل ها و مدل های گوناگون می باشند. هر کدام از مدل های حفاظ دیواری دارای جذابیت و قشنگی خاصی برای خود هستند. معرفی انواع نرده حفاظ دیواری به شرح زیرمی باشند:
- حفاظ مدل بوته ای: این حفاظ ها ایده ی طراحی خود را از بوته های خاردار بیابانی گرفته است. به خاطر این که دست زدن به این بوته های خاردار کار بسیار سخت و غیر ممکنی است، طراحان هم از این ویژگی برای حفاظ های مدل بوته ای الهام گرفته اند. و اقدام به طراحی نرده های دیواری بوته ای کرده اند. از ویژگی های اصلی این حفاظ ها در وزن کم و طرح و مدل زیبایی که به خاطر موج دار بودن میله های آن است، می باشد. این حفاظ دارای ضریب امنیتی بسیار بالایی است و ظاهر جذاب آن موجب شده است که انتخاب اکثر افراد باشد. این نرده ها نسبت به سایر مدل ها با توجه به ظاهر جذابی که دارد، از قیمت پایین تری برخوردار است. نصب و اجرای این حفاظ ها هم بسیار راحت می باشد و سرعت نصب آن هم بسیار بالا می باشد. این حفاظ ها را می توان بر روی دیوارهای بتنی و سنگی و بلوکی به راحتی نصب کرد.
- حفاظ شمشاد: حفاظ دیواری شمشاد یکی دیگر از انواع مدل های حفاظ های دیواری می باشد که به وسیله ی میله گردهای خاردار تولید می شوند. وجود میله های خاردار موجب می شود که ضریب امنیتی این حفاظ ها بسیار زیاد شود. این حفاظ ها دارای عرض 50 سانتی متر می باشند که برای همین علت ظاهری زیبا و جمع و جوری را به دیوار محوطه ایجاد می کنند. این حفاظ ها برای طراحی های مینیمالیست به سبک کلاسیک بهترین گزینه است.
بررسی سایر مدل ها و انواع حفاظ های دیواری:
- حفاظ مدل لیلیوم: حفاظ دیواری لیلیوم یکی از زیباترین مدل های حفاظ ها می باشد. امنیت این حفاظ ها از حفاظ های مدل شاخ گوزنی هم بیشتر می باشد. ظاهر این حفاظ الهام گرفته از گل لیلیوم می باشد و برای همین خاطر نام لیلیوم به این حفاظ داده شده است. این حفاظ های دیوار در ارتفاع 70 تا 110 سانتی متری تولید می شوند. طراحی حفاظ های دیواری لیلیوم به صورت شلوغ و خاردار است که موجب ایجاد جلوه ی خاص و منحصر به فردی به نمای ساختمان می شود. برای همین خاطر مورد توجه اکثر مردم قرار می گیرند.
- حفاظ شاخ گوزنی: یکی از پرفروش ترین حفاظ های مورد استفاده در ساختمان حفاظ شاخ گوزنی می باشد. این حفاظ با الهام گرفتن از شاخ گوزن، طراحی شده است و دلیل نام گذاری آن هم همین علت می باشد. حفاظ های شاخ گوزنی مورد تایید نیروهای انتظامی می باشند. چون عبور از این نرده ها به خاطر طراحی که دارد تقریبا غیر ممکن است. این حفاظ ها را می توانید در اکثر ساختمان ها با کاربری های گوناگون مشاهده نمایید. حفاظ شاخ گوزنی علاوه بر ایجاد امنیت می تواند به نمای ساختمان جلوه ی شیک و مدرنی هم دهد.
- حفاظ مدل سرنیزه ای: حفاظ های سرنیزه ای یکی از ساده ترین و قدیمی ترین حفاظ های مورد استفاده بر روی دیوار ساختمان می باشند. از نظر ایمنی و امنیت این حفاظ ها در مدل های یک و دو و سه شاخه ساخته و عرضه ی بازار فروش می شوند. امروزه حفاظ های مدل سرنیزه ای در طراحی های جدید تر و با ظاهری زیباتر تولید می شوند. به این صورت که به شکل دو طرفه و سه طراحی در بازار موجود هستند. این حفاظ ها با توجه به سایر مدل های شلوغ و طرحدار از قیمت مناسب تری برخوردار هستند. امنیت این حفاظ ها هم بسیار بالا می باشد.
خدمات سایت خرید و نصب حفاظ دیوار ایمن سازی |
💎 کیفیت حفاظ دیواری |
بهترین مدل های حفاظ دیوار ارائه می گردد |
💲 قیمت نرده دیوار |
کمترین نرخ قیمت انواع مدل حفاظ روی دیوار حیاط |
⏳ زمان انجام نصب |
سریع ترین زمان نصب با حساسیت بالا انجام می شود |
⏱ پشتیبانی |
از 8 صبح الی 9 شب |
⭐ گارانتی |
ضمانت رفع و تعمیر در سریع ترین زمان ممکن |
🎯 نحوه ثبت سفارش |
انتخاب مدل حفاظ و نصب سریع بعد از درخواست تلفنی |
بررسی سایر انواع محصولات سفارشی حفاظ ها:
- حفاظ فرفورژه: این حفاظ ها نوع دیگر از حفاظ های دیواری هستند، که یک جلوه ی سلطنتی و خاصی را به محیط می دهد. تنوع طراحی حفاظ های فرفورژه بسیار زیاد است. هر فرد با توجه به سلیقه ی خود می تواند هر مدلی که برای حفاظ دیواری خود مد نظر دارد را به تولید کننده سفارش دهد. این حفاظ ها از جنس فلز و آلومینیوم ساخته می شوند. وزن حفاظ دیواری فرفورژه به تراکم طرح ها و گل های آن بستگی دارد. برای همین خاطر نسبت به سایر حفاظ های ساده از قیمت بالاتری برخوردار است.
- حفاظ نیزار: این حفاظ یکی دیگر از انواع حفاظ دیواری می باشد که جایگزین حفاظ های قدیمی شده است. این حفاظ ها الهام گرفته از گیاه نیزار می باشد. این نوع حفاظ در عین این که بسیار ساده و کلاسیک می باشد، می تواند به محیط یک جلوه ی مدرن و شیک دهد. ارتفاع این حفاظ ها مابین 70 تا 110 سانتی متر است که عبور و مرور را کاملا غیر ممکن ساخته است.
بررسی سایر محصولات نرده های دیواری:
- حفاظ نخل مرداب: حفاظ های نخل مرداب دارای ظاهر خاص و متفاوتی هستند. برای همین علت از آن بیشتر جهت دیزاین دیوار و محوطه ی اطراف آن استفاده می شود. این حفاظ ها در ارتفاع یک متری تا 110 سانتی متری قابل اجرا می باشد. حفاظ های نخل مرداب از تراکم بالاتری برخوردار هستند. چون طراحی آن دارای شاخه و برگ های زیادی است. همین امر موجب بیشتر شدن امنیت آن می شود و از همه مهم تر این حفاظ ها دارای مقاومت و استحکام بالایی هستند. طراحی این حفاظ ها برگرفته از گل مرداب است. این نرده ها را می توان در رنگ های سفید و مشکی طراحی و اجرا کرد.
- حفاظ مدل آبشاری: حفاظ های دیواری مدل آبشاری به دلیل ظاهر زیبا و منحصر به فردی که دارد، در اکثر پروژه های ساختمانی با کاربری های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. جنس و متریال این حفاظ ها در انواع مختلفی ساخته می شود و متناسب با سفارش مصرف کننده ارتفاع و تراکم شاخه های حفاظ دیواری هم متغیر می باشد. هر فرد با توجه به موقعیت ساختمان خود می تواند اقدام به سفارش حفاظ دیواری آبشاری متناسب با آن را دهد. در همین راستا ذکر این موضوع از قاعده مستثنی نمی باشد ضریب امنیتی این حفاظ ها به خاطر طراحی ساده ای که دارند، بسیار کم است. چون این حفاظ های دیواری به دلیل سادگی و تراکم کمی که دارد، بهترین گزینه برای استفاده در ساختمان های با امنیت بالا و داخل شهری است. ارتفاع این حفاظ ها به صورت استاندارد مابین 75 تا 120 سانتی متر است.
- حفاظ مدل آفتابگردان: این حفاظ دیواری به دلیل ظاهر زیبا و متفاوتی که دارند، زیبایی ساختمان را دوچندان می کنند. عرض این حفاظ ها 60 سانتی متر می باشد و در ارتفاع 70 تا 110 سانتی متری اجرا می شوند. این حفاظ ها دارای تراکم بالاتری هستند و همین امر موجب افزایش ایمنی حفاظ دیواری مدل آفتابگردان می شود. به دلیل مدل گل های این حفاظ که از آهن ساخته می شود، قیمت خرید آن را بیشتر می کند.
عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت حفاظ دیواری:
قیمت حفاظ دیواری به عوامل مختلفی بستگی دارد. که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
- تراکم حفاظ دیواری: میزان تراکم حفاظ دیواری می تواند بر روی قیمت حفاظ تاثیر زیادی بگذارد. چون هر اندازه میزان تعداد شاخ و برگ حفاظ زیاد شود، تراکم حفاظ دیواری بیشتر می شود. افزایش میزان تراکم حفاظ های روی دیوار، امکان ورود و عبور سارقان را به حداقل می رساند. از این طرف هم وقتی میزان تعداد شاخ و برگ حفاظ افزایش پیدا می کند، وزن کار بیشتر می شود. همین بالا بودن وزن حفاظ می تواند بر روی قیمت آن تاثیر بگذارد.
- ارتفاع حفاظ دیوار: ارتفاع دیواری که قرار است بر روی آن حفاظ کشی شود، در تعیین قیمت حفاظ کشی ساختمان بی تاثیر نمی باشد. چون هر اندازه ارتفاع کار بلندتر شود، کار افرادی که اقدام به نصب حفاظ روی دیوار می کنند، سخت تر می شود. و ارتفاع خود حفاظ هم در تعیین قیمت حفاظ دیواری تاثیر زیادی دارد. چون هر اندازه ارتفاع حفاظ بیشتر باشد به طبع از آهن زیادی استفاده می شود. و هر اندازه میزان آهن استفاده شده در حفاظ کشی زیاد شود، موجب بالاتر رفتن وزن کار می شود.
- نوع و مدل حفاظ دیواری: همان گونه که در مباحث بالاتر به این موضوع اشاره شد، حفاظ های دیواری دارای انواع مدل های گوناگونی هستند. برای همین علت نوع و مدل حفاظ دیواری در تعیین قیمت حفاظ کشی تاثیر گذار است. هر کدام از مدل ها از لحاظ قیمتی یکسان و برابر نمی باشند. هر اندازه کار بیشتری بر روی آن صورت گرفته باشد، هزینه ی بالاتری دربر خواهد داشت.
- وزن حفاظ دیوار: یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت حفاظ دیواری، وزن آن است. حفاظ هایی که با آهن ساخته می شوند، از طریق وزن آن ها اقدام به محاسبه ی قیمت حفاظ می کنند. هر اندازه وزن حفاظ سنگین تر باشد به این معنی است که مواد مصرفی در آن زیاد است، و برای همین خاطر از قیمت بالاتری برخوردار می شود.
نصب حفاظ های آهنی و فلزی سر دیوار برای کدام ساختمان ها الزامی می باشد؟
- خانه های ویلایی: خانه های ویلایی در مقایسه با سایر ساختمان ها آسیب پذیر هستند. همین موضوع سبب می شود که نصب حفاظ دیوار در خانه های ویلایی ضروری تر از آپارتمان باشد. به خاطر این که آپارتمان ها نقطه ی اصلی امنیت ساختمان را در قسمت ورودی ساختمان در نظر می گیرند، از این رو خانه های ویلایی نیاز بیشتری به اجرای حفاظ کشی روی دیوار دارند.
- خانه های اطراف شهر: منازلی که در اطراف و حومه ی شهرها هستند، برای ایجاد امنیت لازم مستلزم نصب حفاظ های دیواری می باشند. به خصوص اگر این خانه ها دارای حیات باشند. چون تردد در این محل ها کمتر است، برای همین خاطر اکثر افراد سودجو و سارق برای دزدی این خانه ها را انتخاب می کنند.
- دیوارهای کم ارتفاع: هر اندازه دیوار ساختمان کوتاه تر باشد، نیاز بیشتری به نصب حفاظ های دیواری دارد. چون دیوارهای کوتاه طعمه ی اصلی دزدان و سارقین هستند. برای همین علت بایستی حتما اقدام به رفع این مشکل نمود. نصب و حفاظ کشی دیوارها موجب افزایش امنیت ساختمان شده و عبور و مرور را از روی دیوار را غیر ممکن می کند.
- محله های با امنیت کمتر: برخی از محله های شهر هستند که از امنیت پایین تری به دلیل فقر فرهنگ ساکنین آن ها برخوردارند. در این محل ها برای ایجاد امنیت لازم توصیه می شود که ساختمان خود را حفاظ کشی نمایید. تا ایمنی اهالی ساختمان و آرامش خاطرشان را ایجاد کنید.
حفاظ دیوار از میلگردهایی با اندازه، شکل و نظم خاصی تشکیل شده که وظیفه بالاتر بردن امنیت ساختمان ها را به عهده دارد. در حال حاضر که انواع مختلف حفاظ از لحاظ طرح و شکل همچنین رنگ های متنوع تولید می شود، اغلب مردم رغبت بیشتری به استفاده از حفاظ ها پیدا کرده اند. با انتخاب یک مرکز معتبر برای ساخت حفاظ می توان از امنیت آن استفاده نمود.
انواع حفاظ نرده روی دیوار
حفاظ دیوار به عنوان سرباز فولادی می تواند از ساختمان های مختلف محافظت کرده و آسایش و رفاه بیشتر برای ساکنین را به وجود بیاورد. در واقع برای ایجاد امنیت در ساختمان ها، استفاده از حفاظ و نرده امری لازم و ضروری است.
در حال حاضر حفاظ دیوار را در طرح ها و مدل های مختلف ارائه می کنند، تا مالکین بتوانند بر اساس سلیقه خود و همچنین نوع ساختمان بهترین حفاظ را انتخاب نمایند. چرا که حفاظ تأثیر زیادی از لحاظ زیبایی نیز بر روی ساختمان می گذارد.
در این بخش به معرفی انواع حفاظ نرده روی دیوار می پردازیم:
حفاظ روی دیوار سرنیزه ای
حفاظ سرنیزه جزء حفاظ های نوستالژیک است که مشتریان دائمی خود را دارند، از این نوع حفاظ بر روی همه ساختمان ها می توان استفاده نمود. کاربری ساده و گسترده آن از مهمترین دلایل پرفروش بودن این حفاظ محسوب می گردد و تولید آن در ارتفاع های ۱۰۰ سانتی متر، ۱۲۰ سانتی متر یا ۱۵۰ سانتی متر امکان پذیر می گردد.
حفاظ روی دیوار شاخ گوزنی
از رایج ترین حفاظ هایی که در شهرها مورد استفاده قرار می گیرد، حفاظ شاخ گوزنی است که به علت شباهت زیاد این طرح با شاخ های گوزن با این نام شهرت پیدا کرده و جزء طرح های زیبا قرار می گیرد. قیمت این مورد با توجه به تعداد شاخه ها و ارتفاع حفاظ مشخص می گردد و با استفاده از یک رنگ آمیزی جذاب یا دو رنگ زیبایی آن دو چندان می شود.
حفاظ روی دیوار لیلیوم
حفاظ روی دیوار لیلیوم جزء طرح های بسیار زیبا بوده که امنیت آن به نسبت مدل های دیگر بیشتر می باشد. در صورت رنگ آمیزی دو رنگ بر روی این حفاظ زیبایی آن دو چندان شده و به دلیل شباهت زیاد به گل لیلیوم با این نام معروف شده است. از آنجا که شاخه های این حفاظ از قسمت پایین به سمت بالا قرار می گیرند، در ارتفاع های دلخواه قابلیت تولید دارند.
حفاظ روی دیوار فرفروژه
حفاظ روی دیوار فرفروژه در عین زیبایی از مقاومت بالایی برخوردار بوده و باید هر سه تا چهار سال رنگ آمیزی شود، تا کیفیت آن حفظ گردد.
نکات مهم در انتخاب بهترین انواع حفاظ دیوار
ممکن است که در بین انواع مدل های حفاظ برای ساختمان، باغ یا ویلا دچار سردرگمی شوید که کدام نمونه برای شما مناسب است؟
انواع مختلفی از حفاظ برای دیوار طراحی شده که از لحاظ ظاهری و نوع کاربرد و مقاومت آنها با یکدیگر متفاوت هستند.
در هنگام انتخاب حفاظ در نظر گرفتن چند عامل مهم می تواند کمک کننده باشد:
قیمت انواع حفاظ
قیمت و هزینه حفاظ جزء عوامل مهمی است که برای افراد زیادی اهمیت پیدا می کند، با بررسی محدوده قیمت ها و مشخص کردن بودجه در نظر گرفته شده به شکل بهتر می توانید نوع حفاظ دیوار را انتخاب کنید.
کاربری حفاظ
مشخص کردن کاربری حفاظ و نوع ساختمانی که قرار است حفاظ بر روی آن نصب گردد، کمک می کند تا حفاظ ها را از لحاظ ارتفاع و جنس بهتر انتخاب نمایید. چرا که برای برخی از ساختمان ها استفاده از حفاظ های سرنیزهای و برخی دیگر باید از حفاظ هایی با تراکم بالاتر استفاده شود.
سلیقه فردی
سلیقه فردی از فاکتورهای مهمی بوده که در انتخاب انواع حفاظ تأثیر می گذارد و با توجه به سبک ساختمان و چیزی که در نظر فرد است می توان از حفاظ های مختلف استفاده نمود.
ارائه بهترین قیمت حفاظ روی دیوار ایمن سازی ساختمان
حفاظ روی دیوار تأثیر زیادی بر تأمین امنیت محیط کار و زندگی دارد، به همین جهت اکثر افراد به دنبال تهیه حفاظ مناسب با فضای خود هستند.
استفاده از حفاظ های فیزیکی بر روی دیوار به عنوان یک عامل بازدارنده و مانع از ورود افراد متجاوز به داخل محل محسوب می شود که انتخاب نوع مدل و قیمت این حفاظ ها برای خریداران اهمیت می یابد.
معمولاً قیمت حفاظ روی دیوار به عوامل مختلفی ارتباط پیدا می کند که از مهمترین آنها می توان به نحوه طراحی و مدل حفاظ ها و همچنین جنس حفاظ اشاره نمود.
در این مجموعه به دلیل حذف واسطه ها در تأمین مواد اولیه و ارائه آن به شکل مستقیم به مصرف کننده می توانید ارزان ترین قیمت حفاظ روی دیوار را با کیفیت بالا سفارش دهید.
در صورت نیاز به دریافت مشاوره و لازم بودن بازدید از محل مورد نظر می توانید با کارشناسان این مجموعه ارتباط گرفته، تا بتوانید مناسب ترین نوع حفاظ را با توجه به شرایط خود سفارش دهید.