قیمت درب شیشه ای اتوماتیک
درب شیشه ای اتوماتیک چیست؟ در چه مکان هایی می شود از شیشه اتومات استفاده کرد و چه کاربردی دارد؟ مزیت درب شیشه برقی اتومات مغازه و فروشگاه نسبت به سایر شیشه ها چیست؟ شیشه اتوماتیک با چه ضخامت هایی وجود دارد؟ شیشه اتومات با چه رنگهایی موجود است؟
خرید شیشه اتومات
امروزه درب های اتوماتیک دارای جایگاه ویژه ای در میان انواع درب ها و تجهزیزات ساختمانی هستند. برند های داخلی زیادی در حال تولید درب شیشه اتومات خودکار و ارائه آن به بازارهای داخلی هستند. به دلیل تعداد زیادی برند های تولید کننده این نوع از درب ها، انتخاب میان تنوع زیاد کمی سخت و گیج کننده است. به همین علت در این مطلب به جزئیاتی درباره درب شیشه ای خودکار و شیشه اتومات فروشگاه پرداخته ایم.
درب های اتوماتیک شیشه ای از مدرن ترین درب هایی هستند که در بازار وجود دارند. این درب ها علاوه بر مدرن بودن، کارایی بسیار زیادی نیز دارند. از این نوع درب ها هم در بازسازی بناهای قدیمی و هم در ساخت بناهای جدید یهره برداری می شود. تنوع موجود در انواع و اقسام و گونه های مختلف درب شیشه ای اتوماتیک باعث ضرورت نیازسنجی و بررسی دقیق نوع کاربری درب ها است.
خدمات سایت خرید و نصب درب شیشه ای اتوماتیک ایمن سازی |
💎 کیفیت شیشه اتومات |
بهترین مدل های درب شیشه ای اتوماتیک ارائه می گردد |
💲 قیمت شیشه اتوماتیک |
کمترین نرخ انواع مدل درب اتوماتیک |
⏳ زمان انجام نصب |
سریع ترین زمان نصب با حساسیت بالا انجام می شود |
⏱ پشتیبانی |
24 ساعت شبانه روز |
⭐ گارانتی |
ضمانت رفع و تعمیر در سریع ترین زمان ممکن |
🎯 نحوه ثبت سفارش |
انتخاب درب اتومات و نصب سریع بعد از درخواست تلفنی |
در صورت بررسی موارد استفاده درب شیشه ای خودکار با دقت بالا، می توان خرید مناسبی داشت که هم خواسته های خریدار را برآورده کند هم انتخابی مقرون به صرفه به حساب بیاید. بسیاری از افرادی که قصد تهیه درب اتوماتیک را دارند هنگام بررسی های خود با سوالات متعددی رو به رو می شوند. در صورت استفاده از نظرات مشاوران یا داشتن مطالعه کافی می توان پاسخ درستی به این سوالات داد.
با مطالعه اطلاعات جمع آوری شده در این مطلب به پرسش های متداول در این حوزه پاسخ داده می شود. نقطه مشترک تمامی سوالات مربوط به این زمینه نحوه انتخاب بهترین درب شیشه ای خودکار و چگونگی نیاز سنجی برای اماکن و استاده های مختلف از این نوع درب است. در ادامه برای پاسخ گویی به پرسش ها همراه ما باشید.
چگونه يك درب شيشه اى خوکار مناسب انتخاب كنيم؟
این یک پرسش کلی است و برای پاسخ گویی به آن لازم است به تعدادی از سوالات مطرح شده پاسخ دهید. این سوالات را در ادامه مشاهده می کنید:
- چه نوع کاربری خواهیم داشت؟
- تعداد رفت و آمد ها روزانه به شکل متوسط چقدر است؟
- ابعاد فضای قرارگیری درب، چقدر است؟
- به چه اندازه ورود نور نیاز داریم؟
- چه خطراتی محیط را تهدید می کند؟
- کدام درب زیباتر است؟
- میزان بازشوی موردنیاز چقدر است؟
- درب کارآمد تر کدام است؟
- چه میزان بودجه در اختیار داریم؟
حال به همه پرسش های مطرح شده پاسخ می دهیم تا راهنمای مناسبی برای بهترین انتخاب تهیه کنیم.
چه نوع کاربری خواهیم داشت؟
نوع کاربری از مهم ترین پارامتر های انتخاب درب شیشه ای خودکار است. باید مشخص باشد که از این درب برای کتابخانه، بیمارستان و شرکت استفاده خواهد شد یا برای مثال قصد خرید شیشه اتوماتیک فروشگاه را داریم.
تعداد رفت و آمد ها روزانه به شکل متوسط چقدر است؟
تعداد رفت و آمد های روزانه ای که قرار است از درب مورد نظر انجام شود نیز بسیار مهم است. مکان هایی که حجم زیادی از تردد های روزانه در آن اتفاق می افتد به درب های مقاوم تری نیاز دارند. درب های اتوماتیک نصب شده در این اماکن باید حداکثر عرض ممکن را داشته باشند و بیشترین حد بازشدگی در آن ها وجود داشته باشد.
ابعاد فضای قرارگیری درب، چقدر است؟
بسیار مهم است که قبل از اقدام به سفارش و خرید درب شیشه ای خودکار، اندازه گیری درست و دقیقی از فضای نصب و قرارگیری درب داشته باشید. برای دقیق و بدون نقص بودن این اندازه گیری باید آن را به فروشندگان و کارشناسان شرکت ها بسپارید.
به چه اندازه ورود نور نیاز داریم؟
باید درباره میزان نیاز به ورود نور نیز پیش از سفارش درب های شیشه ای نیازسنجی کنید. در صورتی که نیاز به ورود حداکثری نور از درب شیشه ای خودکار باشد، باید از نوع کاملا شفاف این درب ها استفاده کنید. اگر مایل نباشید که نور به داخل محیط بیاید نیز استفاده از درب های اتوماتیک با درب های مات را به شما پیشنهاد می کنیم.
چه خطراتی محیط را تهدید می کند؟
خطرات محیطی نیز نقش مهمی در انتخاب نوع درب اتوماتیک ایفا می کنند. برای مثال ممکن است خطراتی مانند آلودگی محیط زیست یا احتمال آتش سوزی و ضربات سنگین به درب اتوماتیک وجود داشته باشد. بنابراین لازم است شیشه ای مقاوم به این نوع خطرات تهیه کنید.
کدام درب زیباتر است؟
اگر به هر دلیلی زیبایی درب شیشه ای خودکار برای شما مهم باشد، لازم است از اپراتور و فریم کرو (منحنی) استفاده کنید. این نوع درب های شیشه ای خودکار نمایی بسیار زیبا به ساختمان محل استفاده خود می بخشند. در صورتی که در بودجه محدودیت داشته باشید نیز استفاده از درب هایی با فریم های استیل یا فریم آلومینیوم آبکاری شده طرح استیل به مصرف کنندگان توصیه می شود.
میزان بازشوی موردنیاز چقدر است؟
درب های اتوماتیک شیشه ای تلسکوپیک و درب های شیشه ای فولدینگ، گزینه های مناسبی برای مصرف کنندگان به نظر می رسد. علت این است که درب های شیشه ای تلسکوپیک نه تنها دارای بازشوی عریض هستند بلکه فضای کمی از ساختمان یا فروشگاه را اشغال می نمایند.
درب کارآمد تر کدام است؟
برای تعیین میزان کارای درب های شیشه ای خودکار، آیتم های مختلفی در نظر گرفته می شود. این آیتم ها عبارتند از زیبایی ، سرعت باز و بسته شدن ، عملکرد مناسب ، فضای کم ، تردد بالا ، مصرف انرژی و مسائلی از این قبیل.
چه میزان بودجه در اختیار داریم؟
بودجه همواره نقشی بسیار تعیین کننده در انتخاب درب شیشه ای خودکار دارد. بدیهی است که این نوع درب ها مانند بسیاری دیگر از تجهیزات ساختمانی توسط برند های مختلفی تولید می شوند. مصرف کنندگان می توانند با در نظر گرفتن بودجه خود نسبت به خرید از قوی ترین تا ضعیف ترین برند ها اقدام کنند.
شیشه سکوریت یا Security Glass که در واقع نوعی شیشه نشکن است، از مهمترین شیشه های ایمنی است که در صنعت ساختمان و دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که شیشه میرال در واقع اولین کارخانه تولید شیشه سکوریت در ایران بوده است. شیشه ها در کنار مزایا و فواید فراوانی که دارند، همواره با نقص ها و آسیب هایی شناخته می شوند. در راس این آسیب ها پایین بودن مقاومت و شکننده بودن آن هاست. هر ساله آمار فراوانی از حوادث مرتبط با شیشه گزارش می شود که منجر به آسیب های جدی و جبران ناپذیری برای افراد می شود.
از آن جایی که شیشه، شیء بسیار کاربردی است که تقریبا در تمام بنا ها و سازه های دست بشر به کار برده می شود، به همان میزان افراد در معرض خطر های ناشی از شکستگی های آن هستند پس بهتر است سراغ شیشه های سکوریت برویم .
شیشه های ایمنی ، شیشه سکوریت ، شیشه میرال ، شیشه نشکن و شیشه تمپر شده از نام های مختلف و رایج این نوع از شیشه ها در بین مردم و بازار این صنف میباشد . شیشه های سکوریت در ضخامت های مختلف از ۴ الی ۱۹ میلیمتر و در ابعاد مختلف ( جامبو سایز : ۶۰۰۰*۳۲۰۰ ) در این واحد قابل تولید میباشد .
شیشه سکوریت از ضخامت 4 میل تولید میشود. که حداکثر آن تا ضخامت 20 میل تولید میگردد. زمانی که این محصول از کوره بیرون میآید،دارای چهار لبه بسیار تیز و برنده میباشد. در مرحله بعد ، شیشه لبه زنی و پرداختکاری میشوند. که لبه شیشه بهصورت کریستال و شفاف دیده میشود به این عملیات دیاموند میگویند . یکی از حساسترین نقاط شیشه سکوریت میتوان به لبه آن(نوک شیشه) اشاره کرد، که بسیار حساس و آسیبپذیر است. نکته قابلتوجه این است که : بعد از تولید این محصول هیچگونه تغییری نمیتوان ایجاد کرد،تمام این عملیاتها از جمله برشکاری سوراخکاری و جا ساز قفل و یراق باید قبل از سکوریت کردن انجام شود. در صورتی که هر یک از عملیات های بالا، از قبیل سوراخ کاری و برش کاری بعد از مرحله سکوریت انجام شود. باعث شکست شیشه میشود و به قطعات ریز تبدیل میشود.
درب اتوماتیک با انواع نوع شیشه سکوریت (متر مربع) |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید کلییر 10میل (جام 220*320) |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید سوپر کلییر 10میل (جام 225*320) |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید سوپر کلییر 10میل (جام 244*366) |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید سوپر کلییر 10میل (جام 245*450) |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید سوپر کلییر 10میل (جام 600*300) |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سبز فلوت 10 میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) برنز فلوت 10 میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) دودی فلوت 10 میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) برفی سفید 10میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) ساتینا 10میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید فلوت 8میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید فلوت 6میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید سوپر کلیر سکوریت 6 میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) برنز فلوت 6میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) دودی فلوت 6میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) سفید فلوت 4میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) برنز فلوت 4میل |
درب اتوماتیک شیشه سکوریت (میرال) دودی فلوت 4میل |
درب شیشه ای سکوریت چیست ؟
از درب شیشهای بهعنوان اجزای اصلی هر نوع فضایی استفاده میکنند. معماران و طراحان کاملاً موافق استفاده از درب شیشهای بهعنوان یکی از المانهای اصلی طراحی خود در نظر میگیرند. در حال حاضر انواع درب شیشهای مختلف در جهان تولید میشود که یکی از معروفترین و پرکاربردترین آنها دربهای شیشهای دستی است. درب شیشه ای دارای تنوع در اندازه، رنگ و نوع بازشوی درب ها بوده و مورد استفاده فراوان قرار می گیرند.
تفاوت شیشه سکوریت با شیشه معمولی در چیست ؟
تفاوت اصلی بین شیشه سکوریت و شیشه های خام نحوه ساخت و تولید آن می باشد که شیشه خام توسط کوره های مخصوص به دمای بالا رسیده و به سرعت توسط فشار هوای بالا خنک می شود و با ساختار متفاوت همان شیشه سکوریت بیرون می آید. شیشه های سکوریت در صورت شکستن به حالت پودری تغییر حالت کرده ولی شیشه های خام درز برداشته و حالت شمشیری به خود میگیرند. شیشه های سکوریت دمای حدود ۳۰۰ درجه را تحمل میکنند ولی شیشه های خام حداکثر تا ۶۰ درجه سانتیگراد را تحمل میکنند.
مزایای درب شیشه سکوریت چیست ؟
قابل استفاده در محیط های مختلف مقاومت در برابر گرما هفت برابر مقاوم تر از شیشه های معمولی می باشد. دارای ذرات ایمن بعد از شکستن می باشد.
چگونگه باید درب های شیشه ای لولایی و اتوماتیک سفارش دهیم ؟
برای سفارش خرید و نصب درب شیشه ای در تهران و کرج کافیست با کارشناسان بخش فروش ایمن سازی در تماس باشید. شماره تماس کارشناس فروش 09126788378
تفاوت شیشه های سکوریت با شیشه معمولی
شیشه های سکوریت به راحتی شکسته نمیشوند و بعد از شکستن پودر شده ولی شیشه های معمولی ترک خورده و به قطعات بسیار برنده همچون شمشیر تبدیل میشوند . در شیشه سکوریت ترک خوردن و همان درز برداشتن بی معناست . شیشه نشکن بسیار مستحکمتر از شیشه های معمولی بوده و حدود ۷ برابر ضربه پذیرتر میباشد. اشخاصی که با شیشه سر و کار دارند وقتی آرم شیشه سکوریت را در گوشه هر جام ببینند دلگرمی خاصی در وجودشان ایجاد میشود .
انواع شیشه سکوریت شامل شیشه نشکن و شیشه لمینت با ضخامت مختلف قابلعرضه است و رنگهای مختلفی نیز دارند. انواع شیشه امروزه کاربرد های زیادی دارد با ضخامت و رنگهای مختلف که می توان بر اساس کاربرد و نیاز از ضخامت های مختلف آن استفاده کرد. ضخامت انواع شیشه سکوریت مانند شیشه معمولی است و تفاوت عمده ای که بین شیشه معمولی و این نوع شیشه وجود دارد مقاومت و ایمنی بالا نسبت به شیشه معمولی است. انواع شیشه سکوریت یا سند بلاست با طرح های مختلف، زیبایی منحصر به فردی به نمای ساختمان شما می بخشد. یراق آلات و کیفیت شیشه سکوریت در عملکرد و طول عمر آن تاثیر زیادی دارد. این نوع شیشه علاوه بر مقاومت بالا دارای زیبایی و سطح کاملا صاف و بدون برآمدگی است. نوع رفلکسی برای استفاده از نور آفتاب در نمای ساختمان است.
شیشه سکوریت ویا شیشه های حرارت دیده با استفاده از تکنلوژی های خاص مثل حرارت بالا و خنک کردن شیشمیایی قدر شیشه را دربرابر وزن، حرارت و شکنندگی بالا می برند. همین عمل باعث می شود که در زمان شکستن شیشه، شیشه به دانه های کوچک تقسیم شوند و مثل شیشه های معمول پرتاب نشوند. در این مطلب ضمن بررسی قیمت شیشه سکوریت انواع مختلف این نوع شیشه در شیشه بری را بررسی و مقایسه می کنیم. نوع شکنندگی شیشه سکوریت باعث شده است که سه تا هفت برابر از شیشه های معمولی مقاومت بیشتری داشته باشند و بعد از شکستن به قطعات بسیار کوچک و معمولا بی خطر تبدیل شوند و به عنوان یکی از محبوبترین نوع های شیشه برای استفاده در انواع شیشه های ساختمان، شیشه ویترین مغازه و فروشگاه ها، سالن های ورزشی، استخر و… استفاده شود.
شیشه سکوریت و شیشه میرال
در ابتدا بهتر است بدانیم شیشه سکوریت یا شیشه میرال یکی از مقاوم ترین شیشه های مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی می باشد. این محصول مقاوم و ایمن طی یک فرایند و عملیات حرارت دهی به دست می آید. شیشه معمولی استحکام و ایمنی لازم برای استفاده در بخش های مختلف ساختمان را ندارد. بنابراین باید با طی کردن فرایند هایی از آن یک محصول مقاوم و مستحکم ایجاد کرد.
مقاومت شیشه سکوریت چهار برابر بیشتر از شیشه معمولی می باشد، در اثر شکستن شیشه به تکهها و ذرات کوچک و ریزی تبدیل میشود که فاقد لبههای تیز و خطرناک بوده و بیضرر میباشد، شیشه سکوریت در مکانهایی که مسئله ایمنی انسان در اولویت قرار دارد، همانند نماهای خارجی ساختمانها و فضاهای داخلی اماکن عمومی و مکانهایی که شیشه در مساحت زیاد مورداستفاده قرار میگیرد بهصورت تک جداره و یا در ساختار شیشههای لمینت مورد استفاده قرار میگیرند.
هرگاه نام شیشه میآید ناخودآگاه به یاد شکستن و خطرات ناشی از آن میافتیم. امروزه با استفاده از تکنولوژی و فناوری این موضوع تا حد زیادی کاهشیافته است. شیشه سکوریت پس از طی فرآیندهای صنعتی از شیشه خام به شیشه سکوریت تبدیل میشود. فرایند سکوریت (سکوریت شیشه) کردن شیشه بدین ترتیب است که ابتدا شیشهی معمولی را با دمای 700 درجه سانتی گراد در کورههای بسیار پیشرفته هوریزنتال گرما میدهند سپس بلافاصه از دمای شیشه میکاهند که طی این فرایند دمای بیرونی شیشه کم شده ولی هسته داخلی آن هنوز گرم است. این اختلاف دما باعث میشود که شیشه ثابت معمولی طی فرایند سکوریت سازی، تبدیل به شیشه سکوریت شود. انجام کلیه عملیات سکوریت شیشه توسط دستگاههای پیشرفته انجام میشود.
چرا نمی توان پس از سکوریت کردن شیشه معمولی آن را بریده یا سوراخ کرد ؟
همانطور که پیشتر گفته شد با دمیدن جریان هوای سرد به شیشه نیمه سیال ، خمیری و گداخته ، لایه های رویی آن سرد شده و به مرور قسمت های مرکزی آن هم سرد و سخت می شوند . اگرچه این تغییر دما و نحوه سرد شدن از نگاه یک کاربر عام ، تنها یک سرد و گرم شدن ساده بوده و تغییر خاصی در شیشه به وجود نیامده است ، اما از منظر علمی و بنا بر اصول علم مواد یا شاخه عملیات حرارتی در مباحث مکانیکی می دانیم که تک تک این فاکتورها (میزان درجه گرم شدن ، زمان سرد شدن ، نوع سرد شدن ، تعداد مراحل افزایش و کاهش دما و …) در خروجی محصول تأثیر مستقیمی می گذارند .
در یک مثال ساده فرض کنید ماده ای مذاب به آرامی سرد می شود . در این مورد به دلیل اینکه ملکول های ماده مورد نظر توانایی ساخت شبکه یا قرار گرفتن در محل دلخواه خود را دارند ، ساختاری منظم ، هندسی و مستحکم به خود گرفته و با وجود اینکه شاید در ظاهر معلوم نباشد ، اما ویژگی هایی کاملاً متفاوت از ساختاری را دارند که به سرعت سرد شده و بلورهای به وجود آمده در آن نتوانسته اند ساختار پایدار دلخواه و مقاوم خود را به دست بیاورند .
با توجه به این مطالب تماس ابزار آلات سوراخکاری و برش با شیشه گرما داده شده بلاشک به خرد شدن شیشه منجر شده و همانند لحظه ای که از کناره ها به آن نیرویی وارد شده است ، متلاشی می شوند . در نتیجه اینکه اعمال گرما روی شیشه ، ماهیت ماکروسکوپیکی آن را به نحوی عموماً برگشت ناپذیر تغییر می دهد ، لذا باید ابتدا آن را شکل داده و سپس تثبیت کرد .
اولین شیشه ی نشکن در جهان در سال ۱۹۲۹ تولید شده و بعد از آن پیشرفت های زیادی در زمینه ی تولید این نوع شیشه انجام گرفته است. در ایران بیش از ۴۵ سال از تولید شیشه نشکن (سکوریت ) می گذرد. اولین کارخانه ای که در زمینه ی شیشه نشکن شروع به فعالیت نمود؛ میرال نام داشت و تا سالها شیشه های سکوریت توسط این کارخانه تولید می شد و به همین خاطراست که شیشه های نشکن یا سکوریت رابا نام میرال می شناسند. به مرور زمان استفاده از شیشه های سکوریت رونق پیدا کرد و کارخانه های زیادی شروع به تولید شیشه های نشکن کردند. امروزه در داخل ایران با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا و کوره های پیشرفته، شیشه های سکوریت باکیفیت تولید و روانه ی بازار می شوند.
زمانی که شیشه داخل دستگاه میشود باید این عملیات در عرض چند ثانیه صورت گیرد و شیشه بلافاصله خنک گردد. این امر موجب میشود که هوای داخل شیشههای سکوریت گرفته شود و مقاومت شیشه را تا 7 برابر نسبت به شیشه خام بالا ببرد که در نهایت موجب میشود که درصورت شکسته شدن به ذرات ریزی تبدیل گردد که هیچ خطر جانی ندارد.
نصب شیشه سکوریت با توجه به نوع پروژه قابل تعیین است، در شیشه بالکن با متراژ بالا در هر متر مربع محاسبه می شود. قیمت نصب شیشه سکوریت در پروژهها توسط کارشناس قابل تعیین است. متراژ و ابعاد مورد نظر برای محاسبه قیمت نصب در نظر گرفته می شود. افزایش ضخامت شیشه روی قیمت نصب تاثیرگذار بوده و باعث افزایش هزینه نهایی آن می شود، این شیشه سکوریت دارای ضخامت های مختلفی است که در قیمت شیشه سکوریت تاثیر گذار است. از فاکتورهای تاثیرگذار روی قیمت شیشه ابعاد شیشه یا داشتن شکل هایی مانند مربع یا مستطیل، یا داشتن شکل غیر منتظم می باشد. رنگ شیشه یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار روی قیمت است، معمولا رنگهای این نوع شیشه به صورت ساده، برنز، مات و… که هرکدام قیمت متفاوتی دارند.
ساخت شیشه ی سکوریت یک فرایند کاملا عملیاتی حرارتی است که بر روی شیشه هایی که مصارف ساختمانی دارند، اعمال می شود. البته این فرایند را می توان بر روی انواع شیشه ها اعم از شیشه های رنگی، رفلکتیو، چاپ شده و لعاب خورده انجام داد. در اصل سکوریت، محصولی از شیشه های رفلکس دار، شیشه های رنگی، شیشه پنجره، لاکی و یا چاپ شده می باشد.
تفاوتی که شیشه های سکوریت با سایر شیشه های خام دارد، مقاومت و سختی آن می باشد. شیشه های سکوریتی ۴ الی ۷ برابر از شیشه های معمولی یا خام مقاوم تر است که در مواقع شکستگی به تکه های بی ضرر و ایمن تبدیل می شود. شیشه سکوریت در مواردی که امنیت و استحکام اهمیت بیشتری دارد و قیمت نصب انواع شیشه سکوریت بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این شیشه پس از فرآیندهای صنعتی از شیشه خام تبدیل و کاربردهای فراوانی دارد.ابتدا شیشه معمولی را با دمای 700 درجه سانتی گراد در کورههای بسیار پیشرفته هوریزنتال گرما می دهند. سپس بلافاصله از دمای شیشه کم می شود که براین اساس دمای بیرونی شیشه کم شده ولی هسته داخلی آن هنوز گرم است، این اختلاف دما شیشه ثابت معمولی را تبدیل به سکوریت می کند.
شیشه ها بر اساس نوع تولید آنها نامگذاری می شوند و می توان شیشه مورد نظر خود را بر اساس نوع استفاده و مکان استفاده انتخاب کرد. شیشه ها تاثیر بسیار زیادی در دکوراسیون منزل یا محل کار شما دارد و بر اساس زیبایی، مکان استفاده باید شیشه ها انتخاب می شوند. مدل های لمینیت سنگین تر از مدل ساده و شیشه سکوریت هستند. ولی وزن شیشه های سکورتی باشیشه های معمولی با هم برابرند. قیمت شیشه سکوریت به دلیل ویژگی های بیشتر نسبت به شیشه ساده چندین برابر بیشتر است و شیشه لمینیت قیمت بیشتری نسبت به سکوریت دارد. تفاوتی در رنگها و میزان شفافیت بین سکوریت و شیشه های معمول وجود ندارد. یکی از مهمترین ویژگی تفاوت شیشه ها را می توان به نوع شکسته شدن آنها اشاره کرد. شیشه های لمینیت بعد از شسته شدن از هم جدا نمی شوند و به زمین نمی ریزند. شیشه های سکوریت همانطور که در بالا به آن اشاره شد به تکه های بسیار کوچکی تبدیل می شوند و معمولا هم بی خطر هستند و به زمین میریزند. شیشه های معمولی بدترین حالت شکستگی را دارند و بعد از شکسته شدن پرتاب خواهند شد که در این صورت با مراجعه به شیشه بری می توانید این مشکل را حل نمایید.
کاربرد شیشه سکوریت در ساختمان می تواند 4 برابر قویتر از شیشههای معمولی باشد. کاربرد این شیشه در ساختمان و یا شیشههای چندلایه در موقعیتهای مختلف از جمله شیشه در درب ورودی، درگاه، راهپلهها پنجرههای درب کشویی، آسانسور و غیره. نوعی شیشه هوشمند شناخته شده است و به عنوان مهم ترین دسته از انواع شیشه های ایمنی در صنعت ساختمان مطرح است. رنگ شیشه سکوریت عبارت است از سفید، سبز، آبی، دودی و برفی. این نوع شیشه ضخامت کمتری دارد و حمل و جا به جایی آن راحت تر است. این ضخامت کمتر موجب شفافیت بیشتر می شود. پس از شکستن به دلیل دانه بندی ریز شیشه، آسیب کمتری می رساند. کاربرد این نوع شیشه ضخامتهای متفاوتی دارد، متنوع است. افزایش ضخامت این نوع شیشه بر میزان مقاومت تحمل فشار شیشه تاثیر فراوانی دارد. کاربرد این نوع شیشه که ضخامت بالاتری دارد مناسب برای مکان هایی با حرارت بالا مانند شومینه، بخاری و دیگ های بخار و شیشه با ضخامت کمتر برای شیشه بالکن، شیشه پارتیشن، درب اتوماتیک و.. است.
شیشه سکوریت در مقیاس ضخامت، در ضخامت های یکسان با شیشه های ساده در برابر شکستگی مقاومت بیشتری را دارا می باشند به طوری که به راحتی می توان بیان نمود که مقاومت مکانیکی آن 5 برابر است. و در صورتی هم که شیشه بشکند برخلاف شیشه های ساده شیشه سکوریت به قطعات کوچک با لبه های صیقلی تبدیل می شوند که قدرت برش ندارند و این خود مزیت بزرگی در کاهش صدمات وارده در هنگام شکستن شیشه است. در ساختمان سازی از این نوع شیشه ها در مکان هایی استفاده می شود که احتمال صدمه زدن به انسان ها را داشته باشد می توان استفاده نمود امروزه در ادارات هم که استفاده از شیشه به دلیل دید داشتن فضا های دیگر مرسوم شده بجای استفاده از شیشه ی معمولی که خطر جانی به همراه دارد از این نوع شیشه ها استفاده می شود که می توان خطر های جانی را بسیار کاهش دهد.
برای سکوریت کردن شیشه، جام شیشه به صورت یکنواخت گرم شده تا به دمای نرمی شیشه یعنی بالای ۷۰۰ درجه سانتی گراد برسیم. سپس این شیشه ی گرم شده، به وسلیه ی دمیدن هوای سرد به صورت همزمان به هر دو طرف شیشه سریعا سرد می گردد. در طول این فرایند، شیشه را تا مرحله نرم شدن در دمای بالای ۷۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده و سپس فورا به هر دو طرف شیشه هوایی بسیار خنک دمیده می شود.
با توجه به اینکه در مرحله سرد سازی شیشه، لایه های بیرونی به نسبت لایه های درونی زودتر سرد می شوند؛ این امر سبب استحکام بالای شیشه می شود. از لحاظ علم مکانیک نیز وقتی سطح شیشه سریعتر از مرکز آن سرد شود، تنش های دائمی در شیشه ایجاد شده که نتیجه ی آن استحکام شیشه خواهد بود.
شیشه سکوریت در چند دهه اخیر از برتین متریال های شفاف و مینیمال شناخته شده است و مورد استفاده کلیه صنایع ساختمان سازی،خودروسازی،الکترونیک و کریستال سازی می باشد. ضخامت شیشه سکوریت: شیشه سکوریت باتوجه به محل نصب و قرارگیری دارای ضخامت های ۴،۶،۸،۱۰ و ۱۲ میلیمتر ساخته می شود. پیشنهاد درسان جام برای سازه های ساختمانی از جمله درب های کشویی و لولایی شیشه ای،پارتیشن های اداری و تجاری،شیشه های مغازه و ویترین های شیشه ای، شیشه های ۱۰ میلیمتر درجه یک آذرجام با آرم استاندارد و برای سایر ساختارها مانند پنجره های دوجداره و شیشه های دکوراتیو مورد استفاده در صنعت یخچال و فیریز سازی و یا چراغ ها و پروژکتور های استفاده از سایز ضخامت های موجود می باشد.
در صنعت ساختمان شیشه های بزرگ و بدون قاب مانند ورودی لابی و ساختمان را از نوع سکوریت انتخاب می کنند. شیشه لوازم خانگی مانند اجاق گاز، بخاری، سینک شیشه ای و هرچیزی که در معرض حرارت بالا و فشار قرار می گیرد را نیز از نوع سکوریت انتخاب می کنند. در طراحی دکوراسیون فروشگاه و مغازه ها هم از این نوع شیشه برای ویترین استفاده می شود.
متریال شیشه مورد نظر در دستگاهای مخصوص پاکسازی شیشه،پاکسازی می گردد تا هرگونه گرد و غباری از آن جدا و سطحی کاملا صاف و صیقلی ایجاد شود. شیشه توسط سرامیک های خاصی که در زیر آن و روی سطح دستگاه قرار دارند به داخل کوره هدایت می گردد و به صورت مداوم حرکت داده می شود تا دما به صورت یکنواخت بدان دمیده شود.این عمل علاوه بر همگن نمودن دما موجبات کاهش هرگونه قوس،موج و خط و خشی را به کمترین حالت خواهد رساند. دمای میانگین کوره ها تا ۷۰۰ الی ۸۰۰ درجه سانتیگراد می باشد که اساس سکویت سازی را شامل می گردد. در این مرحله شیشه به دستگاه بادبزن هدایت می گردد تا به دمای محیط برسد و یا اصطلاحا خنک شود. ماحصل این انبساط و انقباض محصول مقاوم و ایستایی می باشد که در صنعت از آن با عنوان شیشه سکوریت یاد می شود شیشه سکوریت با توجه به کاربری و درخواست کارفرما از ضخامت ۳ تا ۲۰ میلیمتر قابل اجرا می باشد.
به طور کلی دو نوع کوره حرارتی برای این شیشه ها استفاده می شود. این دو نوع کوره عبارتند از کوره کانوکشن و کوره المنتال.
کوره های المنتال، کوره هایی هستند که گرما را به وسیله ی المنت به شیشه القا می نماید ولی کوره های کانوکشن، به کمک هوای درون کوره این گرما را به شیشه منتقل می کند. لازم به ذکراست که کوره های کانوکشن اندکی گرانتر از نوع المنتال می باشد و همچنین به دلیل القای گرما به کمک هوا، شیشه ی یکپارچه تر و با کیفیت نسبتا بالاتری حاصل خواهد گردید.
مقدار فشار هوا برای سکوریت کردن شیشه: فشارهوا مهمترین عامل در تولید شیشه نشکن یا سکوریت می باشد که توسط اینورتورهای مجهز کنترل می شود. هرچه ضخامت تولید این شیشه نازکتر باشد، فشار هوای مورد نیاز بیشتر می شود و این الگوریتم کاملا تصاعدی می باشد. مثلا مقدار هوای مورد نیاز جهت سکوریت کردن شیشه ۴ میل حدود ۸۰ برابر سکوریت کردن شیشه ۱۹ میل می باشد. به همین علت خیلی از کارخانجات تولید شیشه، توانایی تولید شیشه های سکوریتی به ضخامت ۴ میل را ندارند. شرکت ایمن در،توانایی تولید شیشه های سکوریت ۴ میلیمتر تا ابعاد بزرگتر با بهترین کیفیت را دارا می باشد.
قیمت شیشه سکوریت به چه عواملی بستگی دارد ؟
با عنایت به این نکته شیشه های سکوریت در ابعاد ، انواع و کیفیت های مختلفی عرضه می شوند ، پس می توان ادعا کرد که قیمت شیشه سکوریت مبلغ واحدی نبوده ، اما می توان بر حسب تعرفه های مدون و همچنین مشورت با کارشناسان مجموعه نگین شیشه به رقمی دقیق رسید . در مسیر تخمین قیمت شیشه سکوریت اعمال برخی جاسازی ها روی شیشه مانند سوراخکاری ، برش ، واتر جت و … در قیمت نهایی تاثیر گذار است ، چرا که می دانیم این شیشه ها پس از فرآوری شدن با وجود عدم داشتن تفاوت ظاهری ، رنگی و ابعادی آنچنانی نسبت به شیشه های معمولی ، دیگر قابلیت پذیرش روش های تولید را نداشته و در صورت اعمال هریک خرد می شود ، در نتیجه اینکه ابتدا باید تغییرات مورد نظر کارفرما انجام پذیرفته و سپس عملیات حرارتی انجام پذیرد که این خود هزینه هایی اضافی در بر دارد .
برش شیشه
شیشه های خام با ابعاد جام های استاندارد در لاین برش کنار دستگاه لودینگ cnc قرار گرفته و توسط بازوهای ساکشن از رو خرک برداشته و بصورت افقی قرار گرفته و با نرم افزار مخصوص که کمترین پرت و بهینه شده جام را به ابعاد های مورد نیاز تقسیم کرده و سرعت برش هر جام توسط دستگاه های پیشرفته بسیار بالا بوده و تقریبا در هر دقیقه یک جام برش و توسط میز جدا ساز تقسیم شده و برچسب اولیه روی آن قرار میگیرد .
پرداخت کاری شیشه
شیشه های قواره شده به سمت دستگاه های لبه زنی افقی و عمودی کاملا اتوماتیک هدایت شده تا با بهترین شیوه پرداخت و پولیش شده که کاملا شیشه جلوه زیبایی از خود نشان میدهد .
جاسازکاری و سوراخکاری شیشه
شیشه های خام بعد از پرداخت کاری توسط اپراتور و نقشه خوان مربوطه توسط دستگاه های دریل افقی و عمودی تمام اتوماتیک سوراخ شده و توسط اره های دیسکی و در برخی از موارد واترجت و دستگاه مستر برش و جاسازی در آورده میشود .
شستشوی شیشه
شیشه ها بعد از عملیات جاسازی بر روی دستگاه های شستشوی افقی و عمودی قرار گرفته تا کاملا از براده و لکه های سیلیس پاک و تمیز شوند .
عملیات حرارتی و تمپرینگ
شیشه های تمیز شده توسط کوره های افقی کاملا با تکنولوژی روز جهان با انرژی برق تولید و آماده عرضه به بازار و ورود به انبار محصول میباشد .
با صرف نظر از محل تحویل کالا ، موعد عرضه آن ، میزان عجله مشتریان و حتی نحوه تسویه حساب ، می توان گفت که قیمت شیشه سکوریت به رنگ این محصولات (سفید ، سبز ، آبی ، دودی و برفی) ، نوع شیشه که عبارت اند از کریستال ، کلییر و سوپر کلییر ، فلوت و همچنین شیت ، ضخامت شیشه که از 4 الی 20 میلیمتر را شامل می شود ، روش سکوریت کردن شیشه (کوره ورتیکال یا هورایزانتال) و همچنین میزان شفافیت الماس ها که براق یا مات می باشند اشاره کرد .
شیشه نشکن
شیشه نشکن بدین معنی نیست که کلا نمیشکند و بدین معنیست که به سختی شکسته و کاملا ایمن میباشد.
شیشه های خام بعد از مراحل آماده سازی قبل از کوره بصورت منظم بر روی رولر های ورودی قرار گرفته و آرم آذرجام روی آن حک شده و بوسیله اپراتور به سمت محفظه کوره حرکت میکند . شیشه ها روی رولر های سرامیکی مخصوص در داخل کوره به صورت رفت و برگشتی منظم به حرکت در آمده و به دمای حدود ۷۰۰ درجه سانتیگراد رسیده ( حرکت رفت و برگشتی سبب میشود که شیشه داخل دستگاه موج نیفتاده و به رولر ها آسیبی نرساند ) . معمولا زمان حرارت خوردن شیشه ها در داخل کوره نسبت به ضخامت و رنگ آن متغیر بوده .
شیشه ها به ازای هر میلیمتر ضخامت معمولا ۴۰ ثانیه در داخل کوره قرار میگیرند به طور مثال شیشه با ضخامت ۱۰ میلیمتر زمان مورد نیازی حدود ۴۰۰ ثانیه لازم دارد تا به حالت خمیری برسد .
شیشه ها وقتی دمای مورد نیاز را جذب کرده و آماده خارج شدن باشند توسط رولرهای استلس استیل که با نوارهای نسوز روی خود به قسمت خنک کننده با سرعت بسار بالا انتقال میابند . فشار هوای بسیار بالا توسط سانتریفیوژ ها ساخته و با دمنده ای مربوطه به شیشه های گداخته شده میدمند تا تولید شیشه سکوریت صورت گیرد .
شیشه میرال
شیشه میرال یک برند در صنعت شیشه میباشد که اولین تولید کننده شیشه سکوریت در ایران بوده ، شیشه های سکوریت در بازار به نام شیشه میرال معروف میباشند .
از انواع شیشه می توان به موارد زیر اشاره کرد
1. شیشه رنگی 2. شیشه دوجداره 3. شیشه نشکن 4. شیشه ضد آتش 5. شیشه رفلکس 6. شیشه کریستال
از بین انواع شیشه ها می توان شیشه سکوریت را نام برد که جزو مهمترین نوع از انواع شیشه های ایمنی در صنعت شیشه شناخته شده است، تولید اولین شیشه سکوریت به 100 سال قبل برمی گردد و از آن زمان تا به حال پیشرفت قابل ملاحظه ای در تولید این نوع شیشه ها صورت گرفته است. با گذشت سالها از تولید شیشه و با توجه به افزایش قیمتانواع شیشه سکوریت، تمایل به استفاده از این شیشه سکوریت در کشور افزایش یافت است.
در ایران نیز کارخانههای زیادی اقدام به تولید انواع شیشه سکوریت نمودهاند. شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولی بسیار محکمتر بوده و از امنیت بالایی برخوردار میباشد. علاوه بر این شیشه سکوریت نسبت به فشار و برخورد ضربه بسیار مقاوم میباشد و درصورتی هم که ضربه بهقدری محکم باشد که باعث شکستن شیشه شود، شیشه به قطعات ریزی که برنده نیستند تبدیل میشود.
از انواع شیشه سکوریت می توان:
- شیشه خم
- شیشه تاشو
- شیشه سندبلاست
مراحل تولید شیشه سکوریت
۱-شیشه ها داخل دستگاه های شستشو میروند تا عاری از هرگونه گرد و غباری باشند.
۲-در کوره های به روز و پیشرفته به وسیله ی المنت های پیشرفته، تا ۷۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می شوند.
۳-درون کوره، شیشه ها مدام به صورت افقی، به وسیله ی سرامیک های پیشرفته به عقب و جلو حرکت می کنند تا محصول تولید شده عاری از هرگونه قوس و موج شود.
۴-در این مرحله به درون دستگاه ، بادبزن های پیشرفته هدایت می شوند تا با عملیات باد زدن، به دمای معمولی برگردند.
۵-در این مرحله شیشه سکوریت آماده می باشد.
زمانی که شیشه داخل دستگاه می شود این عملیات باید در مدت چند ثانیه انجام شود و سپس سریعا خنک شود؛ چرا که این امر موجب می شود که هوای داخل شیشه های سکوریت گرفته شود و مقاومت شیشه را تا۷ برابر نسبت به شیشه های خام بالاتر ببرد و در صورتی که شیشه شکسته شود، به ذرات ریزی تبدیل می گردد که هیچ خطر جانی ندارد.
شیشه های سکوریت حاصل شده در شرکت ایمن در، در ضخامت های ۳ میل الی ۲۰ میل می باشد که تا دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد بالای صفر و سرمای ۸۰ درجه سانتی گراد زیر صفر را به راحتی تحمل می نماید. تنها نکته ای که در این فرایند حتما باید به آن توجه شود، این است که شیشه های سکوریت قابل برش نیستند و به همین دلیل ابتدا شیشه ها را به اندازه ی مورد نظر برش می دهند و بعد از آن عملیات سکوریت کردن را روی آن انجام می دهند.
در چه جایی از شیشه سکوریت استفاده می شود؟
این شیشه در قسمت هایی از سازه که بحث استحکام و مقاومت در برابر حرارت و هم چنین ایمنی مورد نظر باشد قابل استفاده قرار می گیرد. عموما از این نوع شیشه در صنعت خودرو بسیار استفاده می شود که برای مقابله با خرد شدن شیشه است از قطعات بزرگ این شیشه ها استفاده می شود.
البته این نکته باید دقت بشود که در جلوی ماشین از شیشه لمینت استفاده می شود چرا که در هنگام ضربه نمی شکند.
در زمانی که نکاتی از جمله مقاومت مکانیکی و ایمنی مطرح است استفاده نمودن از شیشه های مقاوم و نشکن اهمیت پیدا می کند.
به این دلیل در شیشه عقب خودرو از شیشه های سکوریت استفاده می کنند تا در هنگام خرد شدن به کسی صدمه نزد و در عوض شیشه جلو را لمینت استفاده می کنند تا از خرد شدن جلوگیری کند.
در لوازم خانگی با استفاده از ماشین آلاتی مثل سی ان سی ها و برش های تمام اتومات و دستگاهای واترجت دستگاهای چاپ تمام اتوماتیک کوره هایی از نوع کانوکشن و غیره می تواند انواع شیشه های هود طرح دار با هر نوع برش اعم از پنل و بدنه سینک های شیشه ای با طرح های کار شده بر روی شیشه اجاق گاز رومیزی و فر توکار و یخچال شیشه های تزیینی را تولید نمود.
قیمت درب سکوریت
اگر شما هم به فکر خرید درب سکوریت شده هستید و هیچ پیش زمینه و ذهنیتی از قیمت درب سکوریت ندارید، در اولین قدم باید عرض و ارتفاع دهنه کار خود را به صورت حدودی بگیرید و در هم ضرب نمایید که مساحت کار مشخص شود و با در نظر گرفتن بنر قیمت ها این مساحت را در قیمت فی مندرج ضرب نمایید. بدیهی است برای هر پروژه ای به جز قیمت شیشه هزینه های پنهانی از جمله یراق آلات، نصب و کرایه حمل وجود دارد که برای بررسی بیشتر قیمت آنها بهتر است با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. موارد موثر در قیمت شیشه برای شکل های منتظم شیشه به صورت مربع یا مستطیل و ابعاد غیر منظم نسبت به الگو و شکل آن محاسبه می شود. برای محاسبه قیمت شیشه یراق آلاتی که استفاده می شود و سایز و ضخامت شیشه و نوع جنس شیشه در نظر گرفته شود. هزینه دستمزد نصب در قیمت شیشه سکوریت موثر است و برای محاسبه دقیق میزان شیشه باید مساحت سطح مورد نظر را با قیمت شیشه محاسبه می شود. شیشه ضخامت های متفاوتی دارد که بیشترین ضخامت شیشه 10 میل بوده و به همین دلیل استعلام قیمت شیشه سکوریت 10 میل برای هر پروژه ای ضروری است.
در زمان خرید شیشه های سکوریت برای محل خاص مورد نیاز شما نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد که اعم ان نقشه کشی تخصصی اندازه گیری صحیح و انتخاب نوع شیشه و یراق الات مورد نیاز ان است و در این امر نظر کارشناسانه ما و همچنین شناخت شما از این جزییات میتواند به انتخاب صحیح شما و در دراز مدت اسایش شما را فراهم سازد . ما تجربه و دانش بیش از 20 ساله خود را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا انتخابی صحیح داشته باشید و کارشناسان ما اماده اند شما را برای انتخابی دقیق راهنمایی کنند .
از انواع شیشه، شیشه سکوریت از امن ترین و مقاوم ترین هاست که تحت شرایط خاصی تولید می شود و بسیار کاربردی است. شیشه سکوریت هم مانند انواع درب و شیشه در نصب به یراق آلات خاص خود نیاز دارد. یراق آلات شیشه سکوریت بسیار متنوع بوده و در کیفیت های گوناگون به بازار عرضه می شود.
از آنجایی که شیشه سکوریت خاص است دارای یراق الات خاص و مخصوص خود شیشه سکوریت است و برای جا به جا شدن و اتصالات این نوع شیشه توسط یراق آلات شیشه سکوریت انجام می شود و بر طول عمر شیشه سکوریت و بر عملکرد درست آن بسیار موثر است. از مهمترین یراق آلات شیشه سکوریت، بست، لولا، قفل و دستگیره ها می باشد.
انواع یراق شیشه
- از مهمترین نکاتی که در انتخاب یراق آلات باید مدنظر قرار داد جنس آن است. هرچه آلیاژ بهکاررفته مرغوبتر باشد، احتمال زنگزدگی، خردگی، شکستن و خرد شدن کمتر خواهد بود.
- متعلقات شیشه معمولا از آلیاژ های مختلفی ساخته می شوند. برای مکان هایی که در معرض رطوبت هستند مانند شیشه حمام، شیشه بالکن باید از یراق آلات با آلیاژ مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی استفاده کرد.
- در یراق آلات به کار رفته در شیشه سکوریت حتما باید از مرغوب ترین قطعات استفاده شود. متعلقات شیشه تاثیر زیادی در کارایی و طول عمر شیشه نصب شده، دارد. در این صفحه با انواع یراق شیشه اشنا می شوید.
1. دستگیره شیشه
از جمله اساسی ترین یراق الات شیشه سکوریت، دستگیره شیشه است. دستگیره شیشه تاثیر چشم گیری در زیبایی درب ایفا می کند. که این دستگیره شیشه سکوریت در انواع طرح و مدل در بازار موجود است. در مدل های مختلف مطابق با سلیقه و نیاز مشتری به بازار عرضه می شود.
آلیاژهای دستگیره شیشه معمولا از آلیاژ های مقاوم در برابر خوردگی و پوسیدگی است. به عنوان مثال اکثر دستگیره های شیشه از استیل به دلیل سبکی و مقاومت ساخته می شوند. دستگیره استیل شیشه سکوریت علاوه بر مقاومت، زیبایی بیشتری را برای درب شیشه ای شما ایجاد می کند.
2. قفل شیشه
از دیگر موارد مهم یراق الات شیشه سکوریت، قفل شیشه سکوریت است که از نظر کیفیت بسیار مرغوب بوده. یکی از وظایف اصلی قفل شیشه ایجاد امنیت است. که این امر در ساخت یک قفل بسیار مورد توجه قرار می گیرد. همه قفل ها در گذشته از طریق کلید باز و بسته می شدند. اما در حال حاضر قفل های مدرن با استفاده از اثر انگشت و یا استفاده از رمز ورود باز و بسته می شوند. آلیاژهای استاندارد در ساخت قفل بسیار مهم می باشد زیرا عدم استفاده از آن با از کار افتادن چرخ دنده ها موجب از کار افتادن درب و پنجره نیز می شود.
از انواع قفل شیشه سکوریت می توان گفت که قفل کمری و قفل هوپه از مهم ترین هاست.
3. لولا شیشه
یکی از یراق آلات بسیار مهم شیشه سکوریت، لولا شیشه است. از جمله کارهای لولا اتصال دو جسم جامد است. لولا شیشه مانند مفصل، زاویهای محدود برای چرخش ایجاد میکند. از عمده وظایف لولا، تحمل وزن شیشه سکوریت است.
برای اتصال شیشه سکوریت به درب از لولا استفاده می شود که موجب باز و بسته شدن درب های شیشه سکوریت می شود. همچنین لولا باعث حرکت و اتصال شیشه سکوریت می شود. لولاها دارای انواع مختلف و با وظایف منحصر به فرد می باشند. متریال مورد استفاده در لولاهای شیشه سکوریت معمولا از جنس آهن و استیل است.
از وظایف لولا شیشه سکوریت می توان تحمل وزن شیشه را نام برد. عدم استفاده از لولای با کیفیت و استاندارد موجب خسارت های مالی و جانی می گردد. یراق آلات شیشه سکوریت داری تنوع بسیار است.
4. بست شیشه
از جمله یراق الات شیشه سکوریت بست شیشه است. از بست شیشه برای اتصال شیشه به دیوار یا شیشه به شیشه مورد استفاده قرار می گیرد. انواع بست شیشه در ظاهر و آلیاژ تفاوت دارند.
- معمولا آلیاژهای استفاده شده برای بست شیشه سکوریت در انواع استیل، سرب، آهن و آلومینیوم است که به صورت آبکاری شده می باشد و سطح آلیاژها در انواع مختلف آنادایز، آبکاری شده و رنگ ها مختلف می باشد.
- نوع و اندازه بست ها را متناسب با محل نصب و زاویه این که شیشه به دیوار یا شیشه به شیشه می سازد باید انتخاب نمود.
- بست علاوه بر اتصال شیشه امکان ثابت نگه داشته شدن شیشه را نیز فراهم می کند.
5. استوپ شیشه
استوپ شیشه یکی از یراق آلات شیشه سکوریت است. استوپ شیشه برای باز و بسته شدن راحت درب در زیر درب شیشه ای قرار می گیرد. دستگاه استوپ برای حرکت و مقاومت در شرایط آب و هوایی مختلف و عدم اختلال در حرکت روان آن با روغن مخصوص پر می کنند.
- برای نصب استوپ شیشه می توان از انواع استوپ شیشه 1. استوپ توکار 2. استوپ روکار استفاده کرد.
6. فریم شیشه
یکی از کاربردی ترین یراق آلات شیشه فریم است که برای حفظ و نگهداری شیشه دور تا دور شیشه از فریم استفاده می شود. فریم شیشه در انواع شکل و متریال ساخته شده است. آلیاژهای استفاده شده در فریم از نوع استیل ضد زنگ و مقاوم می باشد تا در مقابل تغییرات آب و هوایی و رطوبت هوا و اکسید شدن مقاومت بالایی داشته باشد هم چنین فریم که دور تا دور شیشه استفاده می شود موجب می شود تا شیشه ظاهری زیبا و چشم نواز به خود بگیرد.
7. ریل شیشه
از یراق الات شیشه سکوریت می توان ریل شیشه را نام برد. یکی دیگر از یراق آلات شیشه سکوریت، ریل شیشه سکوریت است که معمولا بر پروفیل نصب می شود. کیفیت ریل بسیار اهمیت دارد. متریال ریل ها به طور معمول از نوع استیل و آلومینیوم مقاوم می باشد. این نوع متریال برای ایجاد مقاومت در برایر شرایط آب و هوایی مختلف استفاده می شود.
جهت اطلاع از قیمت یراق آلات و قطعات مربوط به شیشه سکوریت می توانید با بخش فروش یراق الات شیشه سکوریت از شرکت رامادر تماس بگیرید. همچنین می توانید خرید آنلاین از سایت رامادر داشته باشید.
در صورت نصب و استفاده از یراق آلات خریداری شده استفاده از آب نمک برای جلوگیری از فرسودگی و زنگ زدگی در نقاط مرطوب، تحمل وزن و مقاومت کافی، سایزبندی استاندارد برای سرعت در اجرای کار و مقرون به صرفه بودن لازم است.
نصب یراق الات شیشه سکوریت
نحوه نصب انواع یراق آلات شیشه سکوریت بسیار با اهمیت است، زیرا اگر توسط فرد با تجربه و متخصص انجام نشود و یراق آلات شیشه سکوریت به درستی نصب نشوند، شیشه سکوریت را نیز دچار خرابی و یا شکستگی می کنند پس در انتخاب شرکتی که این کار را برای شما انجام می دهد نهایت دقت را بکنید.
کاربرد شیشه سکوریت :
استفاده از شیشه سکوریت در صنایع و مشاغل مختلف و به طور کلی هر جا که نیاز به شیشه با مقاومت بالاتر وجود دارد بسیار مرسوم است که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- صنایع خودرو سازی : در صنایع خودرو سازی برای شیشه عقب و شیشه های کناری اتومبیل از شیشه سکوریت استفاده میشود تا در صورت بروز حادثه و شکستن شیشه آسیب به سرنشین ها به حداقل برسد .
- ساختمان : در صورت به کار گرفتن شیشه در بخش های مختلف ساختمان عمدتا از شیشه سکوریت به دلیل ایمنی و مقاوت بالاتر استفاده میشود از جمله نمای ساختمان ، پارتیشن ، پله شیشه ای ، ویترین و ...
- درب اتوماتیک شیشه ای : شیشه به کار رفته در انواع دربهای اتوماتیک شیشه ای نیز عمدت شیشه سکوریت است(اکثرا سکوریت 10 میل) تا ایمنی و مقاومت بالاتری داشته باشد .
- لوازم خانگی : شیشه سکورریت در لوازم خانگی مثل اجاق گاز ، هود و... نیز بسیار کاربردی است تا از خطرات احتمالی جلوکیری شود .
از شیشه لمینت در هرجایی که نیاز به ایمنی بالاتر احساس می شود میتوان استفاده کرد از جمله : بیمارستان ها ، بانک ها ، ویترین مغازه ها ، پارتیشن ، کابین و کف آسانسور، پوشش سقف استخرها و نورگیرها ، درب اتوماتیک شیشه ای و ... که مهمترین کاربردهای آن رامیتوان به صورت زیر بیان کرد :
- اتومبیل :
شاید مهمترین کاربرد شیشه لمینت را استفاده در شیشه جلو اتومبیل ها دانست که در صورت بروز تصادف و شکستن شیشه دارای ایمنی بالایی بوده و آسیب کمتری به سرنشینان اتومبیل وارد می شود .
- لمینت ساختمانی :
مقاومت و ایمنی بالای شیشه لمینت باعث شده تا روز به روز به کاربردهای آن افزوده شود از جمله کاربرد ساختمانی اعم از ساختمانهای اداری ، مسکونی و تجاری که در صورت بروز حوادثی مانند زلزله و ... ایمنی بالاتری را برای ساکنین فراهم می کند .لازم به ذکر است شیشه لمینت علاوه بر مقاومت و ایمنی بالا به دلیل داشتن لایه PVB به عنوان عایق صوت و سرما و گرما نیز قابل استفاده می باشد .
- شیشه ضد گلوله :
شیشه های ضد گلوله زیر مجموعه شیشه لمینت طبقه بندی می شوند که براساس کاربردشان در ضخامتهای مختلفی قابل تولید می باشد به این صورت که چند لایه شیشه سکوریت را به روشی که در بالا توضیح داده شد لمینت می کنند و وجود لایه پلیمری PVB در این شیشه استحکام کششی شیشه را به حد قابل توجهی افزایش می دهد زمانی که گلوله ای به سمت این شیشه شلیک می شود از لایه اولیه شیشه عبور کرده و به لایه پلیمری می رسد که این لایه تا حد زیادی انرژی گلوله را گرفته و مانع از عبور گلوله از شیشه انتهایی می شود .
لازم به ذکر است شیشه ضد گلوله با توجه به نوع گلوله و تعداد شلیک ها دارای آستانه شکست می باشد بنابراین باید متناسب با نوع محل استفاده در ضخامت مورد نیاز تولید شود. عمده کاربرد این نوع شیشه معمولا در بانکها ، سفارت خانه ها ، فرودگاه ها و... میباشد به طور کلی هر جایی که احتمال تیراندازی وانفجار وجود دارد و نیاز به حفاظت و امنیت بیشتری احساس می شود از این مدل شیشه لمینت استفاده می گردد.
تـصاویـر درب شیشه ای سکوریت ( شیشه میرال )